چگونه دامنه مناسب انتخاب کنیم ؟
۱. دامنه مورد نظر شما باید کوتاه باشد ؛
تا جایی که امکانپذیر است نام دامنه خود را کوتاه انتخاب نمائید. البته این بدین معنا نیست که نام سازمان، شرکت و … خود را نادیده بگیرید. شما میتوانید قسمتی از نام شرکت و یا مخفف آن را بعنوان نام واحد انتخاب نمائید. بعنوان مثال اگر نام موسسه شما تحلیلگران عصر پویا میباشد، بهتر است بجای tahlilgaran-asr-pouya.com نام pouya.com و یا tap.com را انتخاب نمائید (پسوند مناسب را فراموش نکنید). توجه داشته باشید که استفاده از حروف اختصاری در بعضی موارد مناسب نیست. بخصوص اگر تعداد حروف اختصاری بیش از ۴ کاراکتر باشد. در مجموع توصیه میشود که نام کوتاه انتخابیتان مفهوم باشد. اگر نام دامنه کوتاه انتخابی شما با پسوندهای رایج مثل com. و net. قبلاً به ثبت رسیدهاند و بخشی یا تمامی فعالیت وبسایت شما به کشور ایران ارتباط دارد، توصیه میشود دامنه کوتاه انتخابی خود را با پسوند ir. هرچه سریعتر به ثبت برسانید. در حال حاضر ثبت نامهای کوتاه با پسوند ir. نسبت به سایر پسوندها بیشتر امکانپذیر است. این عمل موجب میشود تا آدرس وبسایت شما بیشتر بیاد بماند.
۲. انتخاب دامنه متناسب با فعالیت ؛
بهتر است دامنه انتخابی با معنی باشد و بیانگر نوع فعالیت سایت باشد. در این صورت دامنه بیشتر در ذهن باقی می ماند و همچنین مخاطب با مشاهده تطابق نام وب سایت با نیاز خود، نسبت به بازدید از سایت تمایل بیشتری خواهد داشت.
۳. ثبت کردن دامنه با پسوند های رایج ؛
اگر تصور می کنید نام دامنه ای که انتخاب نموده اید، ممکن است با پسوند های دیگر توسط افراد مختلف به ثبت برسد، بهتر است از همان ابتدا نام دامنه انتخابی خود را با پسوند های رایج دیگر ثبت نمایید. اگر دامنه خود را با پسوند com. انتخاب نمودهاید، پسوندهای net. و org. را نیز ثبت و اگر تمامی و یا بخشی از فعالیت وبسایت به ایران مربوط میشود پسوند ir. را نیز به آن اضافه نمائید. این عمل موجب میشود تا در آینده وبسایت شما که با صرف هزینه و وقت ایجاد شده است، با وبسایت دیگری با همان نام، توسط مخاطبین اشتباه نشود.
۴. دامنه شما باید روان و صریح باشد ؛
املای نام دامنه شما بهتر است به گونهای باشد که بصورت شفاهی به راحتی قابل انتقال باشد و یا حداقل نیاز به هجی (spell) کمتری داشته باشد. ممکن است شما آدرس وبسایت خود را بصورت شفاهی به دوست خود اعلام نمائید و آدرس وبسایت شما املای سختی نیز داشته باشد، بطوری که به گونههای متفاوتی بتوان آن را تایپ نمود. در این حالت این احتمال وجود دارد که دوست شما موفق به بازدید از وبسایت شما نشود و یا به اشتباه وارد سایت دیگری شود.
دامین های برتر گروه طراحی الوند را در اینجا مشاهده کنید
موفق باشید
گروه طراحی الوند
بدون دیدگاه